Magazin Online pentru afacerea ta

Vanzarea de produse sau servicii online devine cel mai accesibil lucru daca lucrezi cu noi. Lucram cu cele mai performante platforme din lume. Designul nostru te scoate in evidenta in fata concurentei si iti aduce vanzari importante.
Cu un magazin online performant, afacerea ta va crește!

Te ajutăm să-ți dezvolți un magazin online care îți va genera vânzări! Oferim servicii complete de creare site web și creare magazin online! Știm cât de important este să fii prezent în mintea clienților tăi – potențiali sau actuali – când se confruntă cu decizii de cumpărare. Așa că te aducem mai aproape de aceștia, la doar un click distanță, o dată prin crearea magazinului online, apoi prin intermediul unor servicii SEO eficiente care îl vor propulsa pe noi culmi!

Afacerea ta poate fi prezentă în mediul online în cea mai elegantă și eficientă variantă a sa!

Impresionează-ți clienții și partenerii de afaceri cu un website elegant și modern, care te reprezintă în totalitate! Serviciile noastre de creare magazin online au în vedere publicul tău țintă și obiectivele strategiei de marketing, precum și nevoile afacerii tale. Îți oferim suport tehnic și mentenanță, precum și rapoarte lunare concludente.

Magazinul tău online va avea urmatoarele facilitati:

Responsive Design And​ Mobile-Friendy

Este esențial pentru orice website să poată fi accesat și vizualizat cu ușurință de pe orice dispozitiv mobil. În prezent peste 70% din traficul web este realizat prin dispozitive mobile.

Numar nelimitat de produse

Magazinul online are opțiunea de adăugare nelimitată de categorii, subcategorii și produse, fiecare dintre acestea permițând adăugarea de meta titluri și descrieri, absolut esențiale în procesul de optimizare.

Optimizat pentru motoarele de cautare

Pentru o bună poziționare în motoarele de căutare magazinul online trebuie să dispună de opțiuni de optimizare OnPage (meta titlu, descriere, text alternativ pentru imagini, rescriere URL).

Plata Online Cu Cardul

Numărul clienților ce aleg să plătească online cu cardul este în creștere, tocmai de aceea este foarte important ca magazinul online să dispună și de această opțiune.

Un magazin online pe măsura afacerii tale!

Alege un design personalizat, modern și interactiv pentru compania ta. Prima impresie contează!
Afacerea ta va beneficia de un website pregatit sa vanda in Online.
Experiența consumatorilor și potențialilor parteneri cu site-ul tău este influențată, într-o primă etapă, de design.
» Cât de interactiv, responsive și ușor de navigat este?
» În ce măsură aspectul vizual și structura magazinului online reflectă obiectivele companiei tale și imaginea brandului?
Oferim servicii de creare site web cu un design personalizat, care asigură experiențe plăcute și intuitive utilizatorilor.

Agentie de Online pentru companiile mici

StartMarketing este o agentie de marketing ce ofera servicii personalizate pentru companiile mici si mijlocii. Obiectivul nostru: sa generam vanzari pentru business-ul tau in mediul online si offline.

ServiciiLE NOASTRE

Servicii Web development

Daca vrei o afacere solida in mediul online, atunci contacteza-ne!
Ajutam IMM-urile sa aiba succes in online.

Realizare Magazin Online

Vrei mai mulți clienți pentru afacerea ta? Alege soluția inteligentă de comerț online ce dispune de zeci de opțiuni ce ajută la creșterea vânzărilor. Te ajutăm să-ți dezvolți un magazin online care îți va genera vânzări! Nu mai amâna: afacerea ta poate fi prezentă în mediul online în cea mai elegantă și eficientă variantă a sa!

Realizare site prezentare

O pagină de prezentare are rolul de a te pune în legătură cu potențialii tăi clienți. Este spațiul în care aceștia pot găsi informații despre tine: ce tip de business ai, ce oferte speciale pregătești, ce te diferențiază de concurență, ce valori te ghidează și, mai ales, în ce mod vii în întâmpinarea nevoilor lor.

Servicii Administrare si mentenanta

Daca vrei o afacere solida in mediul online, atunci contacteza-ne!
Ajutam IMM-urile sa aiba succes in online.

Administrare pagini

Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube
Te ajutăm să îți mărești vizibilitatea și notorietatea în acest mediu dinamic aflat în continuă creștere.

Campanii e-mail marketing

Email Marketing-ul reprezintă un canal de marketing online care asigură o comunicare directă cu audiența de interes.

Traducere site in alte limbi

Daca afacerea dvs. este pe cale sa se extinda international, este obligatorie si traducerea site-ului pentru piata unde se extinde.

Servicii Publicitate Online

Daca vrei o afacere solida in mediul online, atunci contacteza-ne!
Ajutam IMM-urile sa aiba succes in online.

Google ADS / PPC

Te ajutăm să-ți promovezi produsele și serviciile prin Google ADS.

Facebook ADS

Te ajutăm să-ți promovezi produsele și serviciile prin intermediul Facebook ADS.

Influencer Marketing

Te ajutăm să-ți promovezi produsele și serviciile prin intermediul bloggerilor, vloggerilor, celebrităților sau influencerilor de pe Facebook și Instagram.

Muta afacerea Online

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul, iar noi te vom contacta în cel mult 24 de ore.