AGENTIE SEO

Start Marketing

Daca afacerea ta nu e intre primele rezultate din Google, Facebook, Yahoo , nu existi! Motoarele de cautare actualizeaza permanent rezultatele si algoritmii astfel incat sa afiseze cele mai relevante site-uri.
La START Marketing stim exact ce trebuie sa faci pentru a aparea in primele rezultate pentru cautari relevante afacerii tale cu servicii SEO de exceptie.

Continut Unic

Conținutul este baza optimizării și de aceea este recomandat ca textul prezent pe site să fie conceput într-o manieră unică, incercând să scoatem în evidență punctele ce ne diferențiază de concurență.

Optimizare On-Page

Conținutul, meta-titlul, meta-descrierea, atributele imaginilor, rescrierea corectă a linkurilor cât și structura site-ului sunt elemente esențiale în procesul de optimizare on-page.

Optimizare Off-Page

Când discutăm de off-page ne referim la toate linkurile externe ce fac legatura către siteul nostru. Una dintre cele mai eficiente metode de off-page este publicarea de articole unice pe site-uri cu un trafic mare (ideal să aibă conținut din același domeniu).

Viteza de incarcare

Un alt punct esențial în optimizare este viteza de încărcare a website-ului, aceasta influențând atât poziția în motoarele de căutare cât și durata de căutare/acțiunea vizitatorului pe site.

ServiciiLE NOASTRE

Servicii Web development

Daca vrei o afacere solida in mediul online, atunci contacteza-ne!
Ajutam IMM-urile sa aiba succes in online.

Realizare Magazin Online

Vrei mai mulți clienți pentru afacerea ta? Alege soluția inteligentă de comerț online ce dispune de zeci de opțiuni ce ajută la creșterea vânzărilor. Te ajutăm să-ți dezvolți un magazin online care îți va genera vânzări! Nu mai amâna: afacerea ta poate fi prezentă în mediul online în cea mai elegantă și eficientă variantă a sa!

Realizare site prezentare

O pagină de prezentare are rolul de a te pune în legătură cu potențialii tăi clienți. Este spațiul în care aceștia pot găsi informații despre tine: ce tip de business ai, ce oferte speciale pregătești, ce te diferențiază de concurență, ce valori te ghidează și, mai ales, în ce mod vii în întâmpinarea nevoilor lor.

Servicii mentenanta

Daca vrei o afacere solida in mediul online, atunci contacteza-ne!
Ajutam IMM-urile sa aiba succes in online.

Administrare pagini

Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube
Te ajutăm să îți mărești vizibilitatea și notorietatea în acest mediu dinamic aflat în continuă creștere.

Campanii e-mail marketing

Email Marketing-ul reprezintă un canal de marketing online care asigură o comunicare directă cu audiența de interes.

Traducere site in alte limbi

Daca afacerea dvs. este pe cale sa se extinda international, este obligatorie si traducerea site-ului pentru piata unde se extinde.

Servicii Publicitate Online

Daca vrei o afacere solida in mediul online, atunci contacteza-ne!
Ajutam IMM-urile sa aiba succes in online.

Google ADS / PPC

Te ajutăm să-ți promovezi produsele și serviciile prin Google ADS.

Facebook ADS

Te ajutăm să-ți promovezi produsele și serviciile prin intermediul Facebook ADS.

Influencer Marketing

Te ajutăm să-ți promovezi produsele și serviciile prin intermediul bloggerilor, vloggerilor, celebrităților sau influencerilor de pe Facebook și Instagram.

Cere o cotație

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul, iar noi te vom contacta în cel mult 24 de ore.

Deschide chat-ul
Contacteaza-ne
Start Marketing Agentie Marketing Online
Cum te putem ajuta?